Wie zijn die leuke vriendjes van Joris?Het eerste knuffeltje wat Vrouwtje voor hem kocht, was te groot.

'Dat slaapt niet lekker Vrouwtje,' zei Joris. De tweede was beter nog steeds te groot.

'Dat past niet goed in mijn bek Vrouwtje,' zei Joris.

'Maar hoe ziet Knuffelbeertje er dan uit?' vroeg het Vrouwtje aan Joris. Toen vertelde Joris hoe zijn droomknuffel eruit zou zien! Niet veel later vond het Vrouwtje Knuffelbeertje in een speelgoedwinkel.

'Deze is perfect,' zei Joris blij toen hij het knuffeltje zag. Sindsdien zijn Joris en Knuffelbeertje dikke vriendjes!

Knuffelbeertje


Joris heeft meerdere vriendjes en vriendinnetjes! Zijn lievelingsvriendje is Knuffelbeertje met wie hij graag knuffelt en samen slaapt. Joris wilde Knuffelbeertje graag hebben omdat Eef en Fleur ook knuffels hebben met wie ze graag knuffelen en slapen. Dus toen vroeg Joris aan Vrouwtje of ze voor hem ook een knuffel wilde kopen. Dat wilde Vrouwtje wel, maar heel erg makkelijk was dat niet. Joris was namelijk een beetje kieskeurig.


Freddie de geit


Freddie is het nieuwe vriendinnetje van Joris. Zij woont bij Saartje, het beste vriendinnetje van Eef. Saartje en Eef zitten bij elkaar in de klas. Wanneer de huisdieren een keer mee mogen naar school, neemt Saartje Freddie mee! En Eef en Fleur nemen Jori mee. Freddie draagt die dag een prachtige jurk, die Joris heel erg mooi vindt.

Joris heeft zijn drakenpak aangetrokken, wat Freddie hem heel stoer vindt staan. Freddie gaat naast Joris zitten in de klas. Samen gaan ze knutselen en verven. En zo ontstaat er een mooie vriendschap tussen beide en beleven ze nog vele avonturen samen!


De Hondenwandel-groep


Elke dinsdag en donderdag gaat Joris mee wandelen met Suus en zijn vriendjes.. Dat vindt Joris erg leuk. Samen met de andere honden beleeft hij vele avonturen. Zoals het zwemmen bij Prins Bernard, het spelen in het bos met Wolf en Piraat of zijn eigen verjaardagsfeestje waarbij hij samen met zijn vriendjes allerlei spelletjes heeft gespeeld in de tuin.

Maar hoe zien zijn vriendjes er nu uit? Wie is nu wie? Hiernaast zie je alle honden uit de wandelgroep staan!